Facebook Messenger are noi functii pentru cei 900 de milioane de utilizatori

Facebook Messenger are 900 de milioane de utilizatori activi conform lui David Marcus, omul care conduce divizia ce adminsitreaza platforma Messenger, cifra fiind una impresionanta si extrem de apropiata de cea a platformei WhatsApp Messenger detinuta tot de catre Facebook.

Pentru a face mai usoara interconectarea intre un numar atat de mare de utilizatori, Facebook Messenger are noi functii ce le permit utilizatorilor sa intre mult mai usor in contact unii cu ceilalti, functionalitatea trebuind implementata cu mult mai mult timp in urma.

Mai exact, incepand de astazi Facebook Messenger va genera coduri, nume de utilizator si link-uri pe care utilizatorii le vor putea folosi pentru a-si trimite unii altora mesaje mult mai simplu decat pana in prezent, chiar si atunci cand se afla unul langa celalalt si nu sunt prieteni pe Facebook sau nu-si cunosc adresele de email.

Puteti vedea in imaginile de mai jos exact ce presupune scanarea codurilor care sunt generate de catre aplicatia Messenger, un cod scanat facand imediat conexiunea intre doi utilizatori, acelasi lucru fiind valabil si pentru accesarea de link-uri cu username-urile utilizatorilor.

  • Messenger now has over 900 million monthly active users;
  • We’re starting to roll out Messenger Codes, Usernames, and Links (with the amazing m.me/[yourusername] URL) available to people and businesses, making it easier than ever to connect;
  • There are now over 1 billion messages sent every month between people on Messenger and Businesses/Pages.

Toate aceste functii noi vor fi oferite incepand de astazi de catre compania Facebook pentru utilizatorii Messenger, insa nu va pot spune de cand vom putea beneficia de ele in Romania.

Facebook Messenger conectare cod

Facebook Messenger conectare url