Prima Pagina HTC HTC 10 teaser dezvaluie obsesia HTC pentru camere

HTC 10 teaser dezvaluie obsesia HTC pentru camere

HTC a lansat un nou teaser pentru HTC 10 in cursul noptii trecute, taiwanezii incercand sa puna din nou in evidenta obsesia lor de a crea cele mai bune camere pentru noul smartphone astfel incat utilizatorii sa aiba parte de o experienta excelenta pentru inregistrare de poze si clipuri video.

HTC a anuntat in ultimele saptamani ca HTC 10 va fi cel mai rapid smartphone Android lansat pana acum, dar si ca el va avea camere grozave, sfarsitul teaser-ului dezvaluind ca tehnologia UltraPixel va fi folosita pentru ele, un stabilizator optic de imagine si optiunea de a inregistra 4K fiind deasemenea oferite.

Conform celor mai recente zvonuri, HTC 10 va avea o camera principala de 12 megapixeli, o camera frontala de 5 megapixeli fiind implementata pentru inregistrarea de selfie-uri grozave, cei de la HTC folosind tehnologii proprietare pentru a imbunatati senzorii cumparati de la diversi parteneri.

HTC 10 urmeaza sa fie prezentat pe data de 12 aprilie de catre compania HTC, insa lansarea oficiala ar putea avea loc minim 3 zile mai tarziu, dar totul depinde de modul in care a gandit compania taiwaneza intreaga lansare pentru noul sau smartphone.

LIKE
Articolul anterioriPhone SE a fost lansat oficial in Romania
Urmatorul articoliOS 9.3.1 vs iOS 9.3.2 beta 1 – comparatia performantelor