Prima Pagina HTC HTC 10 teaser dezvaluie obsesia HTC pentru camere

HTC 10 teaser dezvaluie obsesia HTC pentru camere

HTC a lansat un nou teaser pentru HTC 10 in cursul noptii trecute, taiwanezii incercand sa puna din nou in evidenta obsesia lor de a crea cele mai bune camere pentru noul smartphone astfel incat utilizatorii sa aiba parte de o experienta excelenta pentru inregistrare de poze si clipuri video.

HTC a anuntat in ultimele saptamani ca HTC 10 va fi cel mai rapid smartphone Android lansat pana acum, dar si ca el va avea camere grozave, sfarsitul teaser-ului dezvaluind ca tehnologia UltraPixel va fi folosita pentru ele, un stabilizator optic de imagine si optiunea de a inregistra 4K fiind deasemenea oferite.

Conform celor mai recente zvonuri, HTC 10 va avea o camera principala de 12 megapixeli, o camera frontala de 5 megapixeli fiind implementata pentru inregistrarea de selfie-uri grozave, cei de la HTC folosind tehnologii proprietare pentru a imbunatati senzorii cumparati de la diversi parteneri.

HTC 10 urmeaza sa fie prezentat pe data de 12 aprilie de catre compania HTC, insa lansarea oficiala ar putea avea loc minim 3 zile mai tarziu, dar totul depinde de modul in care a gandit compania taiwaneza intreaga lansare pentru noul sau smartphone.

  • George 89

    Nu as spune obsesie , as spune ca vor sa iasa in evidenta pentru ca trebuie sa faca ceva , concurenta pe segmentul camerelor foto din smartphone uri e acerba

  • amfetamin

    Păcat ca doar acum i-a apucat obsesia pt cameră,dupa ce vânzarile lui M9 s-au dus la vale,ce sa mai zic de camera de 4 mpx de pe M8. Ar trebui si Apple sa facă o reclama cât sunt ei de obsedați de iOS,m-ar bufni rasul la o asemenea reclama. :-))

  • George 89

    De acord ca camera lui M9 a fost dezastru ambulant , dar M8 face poze foarte bune chiar mai bune decat iphone sunt multe comparatii pe net , chiar si la zaone pe site