iOS 9.3.1 vs iOS 9.3.2 beta 1 – comparatia performantelor

iOS 9.3.2 beta 1 este disponibil inca din cursul noptii trecute pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, iar peste noapte a aparut si o prima comparatie intre acest nou build al sistemului de operare si iOS 9.3.1 care este oferit in mod public pentru utilizatori.

In clipurile video de mai jos puteti vedea cat de bine functioneaza iOS 9.3.1 si iOS 9.3.2 beta 1 pe iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S si iPhone 6, iar compania Apple nu pare sa fi afectat in vreun fel mersul bun al lucrurilor si performantele nu sunt diferite intre aceste doua versiuni.

Totul functioneaza la fel de repede pe iOS 9.3.1 si iOS 9.3.2 beta 1 in majoritatea task-urilor, diferentele dintre cele doua versiuni ale iOS fiind insesizabile sau, mult prea mici pentru a conta in utilizarea zilnica, acest lucru fiind de asteptat pentru un update de acest gen.

iOS 9.3.2 este deocamdata disponibil in prima versiune beta si pe masura ce Apple va lansa noi actualizari s-ar putea sa vedem fluctuatii ale performantelor iDevice-urilor, insa e greu de crezut ca in final iOS 9.3.2 va functiona mai greu pe terminalele noastre.