HTC 10 este mai rapid ca iPhone 6S sau Galaxy S7 intr-un prim benchmark

Astazi a fost publicat un prim benchmark pentru viitorul HTC 10, iar in baza a ceea ce dezvaluie el, se pare ca smartphone-ul taiwanezilor urmeaza sa fie mult mai puternic decat iPhone 6S sau Samsung Galaxy S7, diferenta in performante fiind mare, la o prima vedere.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, vorbim despre un benchmark facut folosind aplicatia AnTuTu, iar intre HTC 10 si iPhone 6S exista o diferenta de 23.000 de puncte, diferenta fata de Samsung Galaxy S7 fiind cu putin mai mica, insa per total sporul de performanta pentru HTC 10 este de aproape 20%.

Desigur ca un benchmark nu iti poate spune cat de rapid va fi un smartphone in viata reala, insa daca HTC 10 are intr-adevar putere de procesare cu 20% mai mare decat iPhone 6S sau Samsung Galaxy S7, atunci am putea vorbi despre cel mai rapid smartphone de pe planeta.

Pana acum s-a spus ca HTC 10 urmeaza sa foloseasca un chip Qualcomm Snapdragon 820, la fel ca unele versiuni ale Samsung Galaxy S7, acestea din urma fiind inferioare in performante iPhone 6S au versiunilor care au chip Exynos, asa ca informatia de astazi trebuie privita destul de sceptic.

Ca sa fiu sincer, m-as bucura foarte mult daca HTC 10 ar fi cu mult mai performant decat iPhone 6S sau Samsung Galaxy S7 deoarece aceasta realizare a celor de la HTC ar pune mare presiune pe Apple si Samsung sa dezvolte smartphone-uri mai puternice din toate punctele de vedere.

HTC 10 urmeaza sa fie prezentat pe 12 aprilie de catre compania HTC.

HTC 10 benchmark