iPhone 6 SE – kitul care transforma iPhone SE in smartphone-ul ce trebuia lansat de Apple

iPhone 6 SE este smartphone-ul pe care multi si l-ar fi dorit de la compania Apple, adica un iPhone 6 cu ecran de 4 inch si componentele iPhone 6S, insa compania Apple a ales sa lanseze iPhone SE, adica un iPhone 5S cu hardware-ul iPhone 6S si nimic suplimentar.

In China exista totusi oameni dornici sa transforme un iPhone SE intr-un iPhone 6 SE, asa ca un kit special de modificare a fost pus in vanzare, el permitand inlocuirea carcasei iPhone SE cu una similara cu cea a iPhone 6, doar ca dimensiunile sale sunt mult reduse.

Dupa cum puteti vedea din imagini, carcasa trebuie montata de catre utilizatori pentru a crea acest iPhone 6 SE, iar desi ea se potriveste cu gaurile de prindere ale iPhone SE, problema este ca vorbim despre ceva creat in China care nu arata la fel de bine ca produsul original.

Observati ca partea de jos a carcasei are gauri largi care dezvaluie materialul din jurul portului audio sau a portului Lightning, iPhone 6 SE aratand ca un produs asamblat de catre utilizatori si nu ca un produs care a fost creat intr-o fabrica autorizata de catre Apple.

iPhone 6 SE

Desi iPhone 6 SE nu arata perfect, el ofera totusi look-ul unui smartphone nou, exclusiv in mintea unora, insa problema este ca utilizatorul trebuie sa stie exact ce face pentru a putea instala aceasta carcasa in locul celei existente pentru iPhone SE.

Dupa instalare, iPhone 6 SE arata exact ca un iPhone normal de la distanta, chinezii aplicand inclusiv un logo Apple si marcajele normale ale unui iPhone, asa ca de la distanta oricine poate fi pacalit in legatura cu calitatea terminalului pe care utilizatorul il tine in mana.

iPhone 6 SE 1Daca sunteti interesati de acest kit, ei bine el se vinde la pretul de 20 de dolari in Asia, unul modic in comparatie cu schimbarea pe care o ofera, insa trebuie sa stiti ce faceti pentru a-l putea aplica pe terminalele voastre.