Blackberry Priv are o camera la fel de buna ca iPhone 6S

camera Blackberry PrivBlackberry Priv este cel mai nou smartphone lansat de catre compania canadiana Blackberry si un respectat website pentru testarea terminalelor mobile a descoperit faptul ca a sa camera este la fel de buna precum cea a iPhone 6S.

Mai exact, camera Blackberry Priv a obtinut 82 de puncte in testele celor de la DxOMark, acelasi scor pe care smartphone-ul iPhone 6S al companiei Apple l-a obtinut, ambele dispozitive fiind mai bune decat Nexus 6, de exemplu, insa mai slabe decat Samsung Galaxy S6 Edge+.

Camera Blackberry Priv este foarte buna pentru redarea exacta a culorilor din lumea reala, capacitatea sa de a inregistra poze bune in conditii de luminozitate scazuta fiind deasemenea unul dintre punctele forte remarcat de catre cei care au testat-o.

In ceea ce priveste inregistrarea clipurilor video, Blackberry Priv este laudat cand vine vorba de filmare in timpul zilei, avand rezultate mai bune decat in cazul inregistrarii pozelor, insa filmatul pe timp de noapte trebuie evitat de catre posesorii acestui tip de terminal.

Blackberry Priv camera benchmark

Blackberry Priv are o camera de 18 megapixeli, insa dupa cum prea bine stiti deja, megapixelii nu conteaza la fel de mult precum calitatea senzorului de imagine al camerei, iar asa terminalul are o camera la fel de buna precum cea a iPhone 6S.

iPhone 6S Plus, Samsung Galaxy S6 Edge+ pe de alta parte s-au dovedit a fi mult mai bune in a reda poze sau clipuri video, insa acest lucru era de asteptat.