iOS 9.3.2 public beta 1 a fost lansat

iOS 9.3.2 public beta 1 a fost lansat de catre compania Apple la doar o zi distanta dupa ce iOS 9.3.2 beta 1 a fost oferit dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS, astfel ca acum toata lumea se poate bucura de tot ceea ce ofera actualizarea pentru sistemul de operare.

Din pacate iOS 9.3.2 public beta 1 nu aduce schimbari notabile pentru sistemul de operare iOS, singurele modificari fiind facute pentru a repara unele buguri ale catorva functii ale iOS 9.3, insa nimic nu este atat de important incat sa ma faca sa va recomand sa instalati iOS 9.3.2 public beta 1.

Compania Apple sustine ca aceasta actualizare ofera doar rezolvari de probleme minore si imbunatatiri ale performantelor generale, iar din punct de vedere vizual nu veti vedea absolut nimic schimbat in iOS 9.3.2 public beta 1 fata de iOS 9.3.1 sau iOS 9.3.

iOS 9.3.2 public beta 1 poate fi instalat exact precum restul versiunilor beta publice ale sistemului de operare iOS 9, asa ca daca ati mai participat la acest program de testare initiat de catre compania Apple, puteti urma aceeasi procedura pentru a instala acestui nou build.