iOS 9.3.2 nu blocheaza un bug util al iOS 9.3

Rareori avem ocazia de a spune ca un bug al iOS este util deoarece in general ele sunt exploatate pentru a face solutii de jailbreak sau a face rau utilizatorilor de iDevice-uri, insa in acest caz vorbim despre ceva care ne poate face mult mai placuta utilizarea zilnica a terminalelor.

Vorbesc despre bugul iOS 9 care permite dezactivarea animatiilor pe iPhone sau iPad, el facand utilizarea terminalelor mult mai rapide fara perioadele de asteptare pe care animatiile le impun in utilizarea aplicatiilor sau a altor functii ale produselor companiei Apple.

Acest bug a fost descoperit acum aproximativ o luna, iar in iOS 9.3.2 beta 1 el nu a fost blocat de catre compania Apple, iar acest lucru este imbucurator avand in vedere ca pana acum cei din Cupertino nu ofera o optiune pentru a dezactiva toate aceste optiuni din aplicatia Configurari.

Avand in vedere ca Apple nu a blocat deocamdata acest bug care este folosit de foarte multi posesori de iDevice-uri, exista sanse foarte mari ca el sa nu fie blocat pana cand iOS 10 va fi lansat, insa daca el va continua sa existe sau nu vom afla abia in luna iunie cand va fi lansat iOS 10 beta 1.