Prima Pagina Apple Watch Apple a publicat 8 reclame noi pentru Apple Watch

Apple a publicat 8 reclame noi pentru Apple Watch

Intr-o miscare destul de surprinzatoare, compania Apple a publicat 8 noi reclame pentru Apple Watch in cursul noptii trecute, cei din Cupertino folosind o varietate de vedete pentru a prezenta multe caracteristici si functii ale ceasului inteligent al celor din Cupertino.

Trei dintre reclame se numesc Row, Chase si Golf, ele prezentand functiile de fitness si monitorizare biometrica ale Apple Watch, muzicianul Nick Jonas aparand intr-unul dintre spoturi pentru a atrage interesul milioanelor de fani din lumea intreaga.

In spotul numit Find cei de la Apple prezinta functia Apple Watch care permite gasirea unui iPhone pierdut prin casa, actrita Chloë Sevigny demonstrand functia. Separat, in spotul numit Surprise Apple prezinta capacitatea Apple Watch de a controla luminile dintr-o casa folosind HomeKit si Siri.

In continuare avem un spot numit Rain, acesta aratandu-ne cum putem afla rapid care va fi vremea in preajma locatiei noastre. In final avem o reclama numita Swap, aceasta aratand modul in care poate fi personalizat Apple Watch si cum pot fi inlocuite accesoriie pentru el.