Simplehuman Wide-View Sensor Mirror, oglinda inteligenta perfecta pentru femei

Wide-View Sensor Mirror este oglinda inteligenta ce pare a fi perfecta pentru femeile care isi petrec foarte mult timp in fata oglinzii. Deasemenea, poate fi o piesa interesanta si utila si persoanelor care se ocupa de make-up si au nevoie tot timpul de lumina naturala.

Oglinda, care este de aproximativ de dimensiunea medie a monitorului de PC medie, este fara fir(o incarcati peste noapte, si dureaza pana la trei saptamani, in functie de cat de mult timp ati petrecut in fata ei).

Oglinda este echipata cu doua panouri care se aprind, oferind instant lumina naturala a soarelui, o simulare a acestua, desigur. Dupa ce conectati oglinda la reteaua Wi-Fi si descarcati aplica Simplehuman ce insoteste oglinda, puteti alege din cinci moduri de iluminare predefinite. Deasemenea, puteti programa senzorii de miscare automata, care pornesc oglinda cand te apropii de ea.

Dupa o sesiune ” scurta ” de machiaj, domnisoarele isi pot face chiar si selfie cu ajutorul aplicatiei si-i pot face diverse setari de lumina.

Features:

A wide viewing area and folding side panels give you a great view from any angle.

The mirror lights up automatically as your face approaches. Once in use, the sensitivity of the sensor increases so it won’t turn off unexpectedly.

Manage your time efficiently by using the mirror’s soft-alarm feature it flashes the lights to keep you on schedule.

The mirror is rechargeable and can be used without a cord for up to 3 weeks on a single charge.

Oglinda costa 400$ si poate fi comandata chiar si de pe Amazon.