O celebra revista auto a creat cea mai urata masina Apple posibila

Dimineata v-am spus ca o celebra publicatie americana numita Motor Trends sugereaza faptul ca astazi va dezvalui design-ul masinii Apple multumita unor schite pe care ea le promova si care pareau a fi preluta direct de la Apple, insa in realitate lucrurile sunt mult diferite.

Mai exact, revista a vorbit cu unii experti din industria auto si cu unii jurnalisti pentru a crea conceptul celei mai urate masini Apple posibile, iar in imaginile de mai jos veti intelege de ce spun acest lucru in legatura cu conceptul gandit de catre Motor Trends.

Compania Apple nu a dezvaluit vreun detaliu cu privire la design-ul masinii pe care o dezvolta si nici nu a oferit vreo sugestie privind categoria din care ea va face parte, asa ca acest concept este foarte ciudat si cel mai probabil foarte departe de ceea ce va lansa Apple.

Singurele lucruri credibile din conceptul lor sunt cele privind faptul ca masina Apple va fi in realitate o extensie a produselor pe care cei din Cupertino le vand deja pe piata, CarPlay fiind un bun exemplu in acest sens, desi sistemul este implementat in alte masini vandute pe piata.

Mai multe detalii si schite complete puteti vedea in articolul celor de la Motor Trends.

masina Apple urata

masina Apple urata 1

masina Apple urata 2

masina Apple urata 5