Prima Pagina accesorii PompAdapter – injumatateste timpii de incarcare pentru smartphone/tablete/laptop-uri

PompAdapter – injumatateste timpii de incarcare pentru smartphone/tablete/laptop-uri

PompAdapter este un nou gadget foarte interesant care, conform producatorilor sai, este capabil sa injumatateasca timpul de incarcare al oricarui smartphone sau laptop, dar si al oricarei tablete, lucru care pana in prezent nu era asa usor de realizat.

Dupa cum veti vedea si din clipul video de mai jos, vorbim despre un dispozitiv intermediar intre incarcatorul standard pentru unul dintre dispozitivele electronice mentionate mai sus si dispozitiv, el fiind capabil sa grabeasca incarcarea lor.

Tehnologia din spatele produsului nu a fost explicata de catre dezvoltatori, insa functia de incarcare are la baza diverse moduri de a oferi curent pentru dispozitivele noastre, puterea sa variind in functie de tipul de dispozitiv pe care incearcam sa-l incarcam.

Practic ideea este similara cu incarcarea unui iPhone folosind un incarcator pentru iPad, incarcarea facandu-se putin mai rapid, dar diferenta nu va fi colosala si aici se pune in discutie utilitatea PompAdapter pentru terminalele iPhone sau tabletele iPad.

Chiar daca PompAdapter este capabil sa faca tot ceea ce spune sau va fi doar o mare dezamagire pentru multi utilizatori, el a obtinut deja suma necesara pentru a intra in productie, un produs final urmand a costa minim 150 de dolari, mii de oameni platind deja in avans pentru el.

PompAdapter ios