Prima Pagina Apple TV 4 Apple afiseaza in sfarsit preview-uri web ale aplicatiilor pentru Apple TV 4

Apple afiseaza in sfarsit preview-uri web ale aplicatiilor pentru Apple TV 4

La aproape jumatate de an dupa lansarea Apple TV 4, compania Apple a implementat in sfarsit posibilitatea de a accesa link-uri web pentru vizualizarea informatiilor despre aplicatii dedicate noului produs, acest lucru fiind imposibil pana in prezent.

Pana astazi doar App Store pentru tvOS permitea vizualizarea de informatii privind aplicatiile dedicate Apple TV 4, insa acest lucru s-a schimbat multumita celor de la Apple, asa ca oricine va putea vedea pe calculator informatii privind aplicatiile inainte de a le instala in Apple TV 4.

Deocamdata doar aplicatiile care au fost create special pentru Apple TV 4 vor putea fi vizualizate in acest mod din orice browser, restul aplicatiilor universale afisand doar continutul pentru iDevice-uri, fara screenshot-uri pentru Apple TV 4.

Cu implementarea acestei functii, singurul lucru pe care compania Apple nu il ofera este posibilitatea de a instala aplicatii pe Apple TV 4 direct din calculator, aceasta optiune fiind oferita pentru iDevice-uri, iTunes avand optiunea de a descarca simultan aplicatii in PC si un terminal mobil al Apple.

 • Adrian F

  @zoane când apăs pe linku-uri web ma direcționează in appstore si nu se întâmpla nimic. Unde putem vedea aplicații pentru Apple tv ?

 • Srb Srb

  pe apple tv 4

 • Well, daca nu esti pe Apple TV 4 sau PC, nu ai cum sa vezi aplicatia.
  Apple TV 4 are App Store.

 • Adrian F

  Într-adevăr eram pe tableta …pe Apple tv cum văd aplicația ?

 • Din App Store.