Facebook Messenger are o noua functie incepand de astazi

Facebook Messenger este una dintre cele mai mari retele de mesagerie text de pe planeta, insa compania Facebook a implementat in platforma sa extrem de multe functii, inclusiv robotii virtuali care le vor permite oamenilor sa intre mai usor in contact cu unele companii sau sa faca shopping online.

Aseara vicepresedintele Facebook care conduce divizia ce dezvolta Messenger, David Marcus, a anuntat ca aplicatia Facebook Messenger este capabila sa faca apeluri VoIP in grup, lucru care pana in prezent nu era disponibil decat in alte platforme de mesagerie.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata noua functie oferita de catre compania Facebook prin intermediul aplicatiei Facebook Messenger si se pare ca nu exista limite in ceea ce priveste numarul de persoane care pot fi adaugate intr-o conversatie voce de grup.

Cei de la Facebook au anuntat ca noua functie de apeluri voce in grup a fost lansata ieri si va fi extinsa la nivel global in urmatoarele 24 de ore, deci daca inca nu o aveti disponibila in aplicatia voastra, trebuie sa mai aveti putina rabdare deoarece ea va aparea curand.

Really excited to announce the global roll out of group calling in Messenger today. From any group conversations, just tap on the phone icon to initiate a group call. You can then manage individual participants on the next screen. If you have the latest version of Messenger, you should see the phone icon appear in group conversations within the next 24 hours. Give it a try, and as always, let us know how we can make it even better for you!

Facebook Messenger apeluri grup