Prima Pagina browser Opera are acum un VPN gratuit integrat (Video)

Opera are acum un VPN gratuit integrat (Video)

Opera este unul dintre browserle populare pentru navigare pe internet de pe PC sau Mac-uri, iar compania din spatele sau a lansat recent o noua versiune beta care are integrat un VPN gratuit de care utilizatorii se pot bucura in navigarea zilnica pe internet.

Cu ajutorul acestui VPN gratuit oferit de catre Opera, utilizatorii pot naviga in mod anonim pe internet, beneficiaza de securitate sporita cand folosesc hotspot-uri Wi-Fi necunoscute si pot accesa continut blocat care in mod normal nu ar fi disponibil in tara lor de origine.

In momentul de fata Opera are disponibile VPN-uri din SUA, Canada si Germania, iar utilizatorii pot vizualiza continut blocat in afara acestor tari, inclusiv cel Netflix, iar alte tari urmeaza sa fie adaugate in viitorul nu foarte indepartat pentru cei interesati.

Versiunea beta a Opera care are integrat acest VPN este disponibila pentru descarcare de aici.

Until now, most VPN services and proxy servers have been limited and based on a paid subscription. With a free, unlimited, native VPN that just works out-of-the-box and doesn’t require any subscription, Opera wants to make VPNs available to everyone.

 • Dan

  VPN gratuit? Și pe deasupra, nelimitat? Ce drăguț! Și uite cum naivii cad în plasă ca muștele, știindu-se protejați. Cine garantează că Opera nu păstrează log-uri cu adresele accesate, precum și data/ora accesării?

 • unixes

  Exact. Si ma vor prinde ca am vizionat un sezon intreg de-al Homeland pe Netflix USA.

 • Dan

  Și, mai ales, CUM ANUME le va folosi Opera?

 • atb19

  Hmm… Cum sa păstreze daca esti anonim? Daca intru pe xx adresa ca anonim si vpn activ , adică Ip de Georgia , USA , cum sa te prindă? Încă ceva, la google chrome nu rămâne in istoric nimic când navighez anonim , sa vedem la opera daca rămâne…

 • atb19

  Pe scurt, unisex s-a uitat la Homeland pe Netflix , 200 episoade sa zicem … La ei apar X anonim cu Ip de Texas de ex , “sa uitat ilegal pe Netflix ” zice garda …si se găsește gaboru Y sa sune la Opera sa le ordone căutarea lui X anonim??? Ha ha ha …De unde sa te ia Opera , daca tu esti X din SUA ? Care SUA are un număr de state mai multe decât muștele lui Dan ???

 • Eu.G

  Faci parte din grupul Anonymous? imi pari un adevarat hacker!

 • Cristi Florea

  nu frate , dar e foarte logic….daca navighezi anonim si mai ai si vpn atunci cum sa te gaseasca?

 • Anonim

  Tracking cookie si java script. Nu uita de ele chiar daca folosesti VPN.

 • atb19

  Logic. In primul rând nu m-a loghez pe browser de pe laptop nici cu fb nici cu email, iar întotdeauna blochez cookie, tracking location, Java script. Iar toate astea sunt native in opera beta ca ” ask when….”, dar oricum le-am dezactivat… Si ca părere: VPN nu merge. ” Spotify its not avaible in your country”. De câte ori am încercat, îmi apare Ip de Belgia . Nu Germania , SUA si ce mai ziceau aia de la opera . Cea mai buna aplicație de vpn , si free si unlimited e Better VPN, care este si pentru Windows . Si care am văzut-o si pe aici ca recomandare…Download, install, http://www.spotify si merge din prima …