Opera are acum un VPN gratuit integrat (Video)

Opera este unul dintre browserle populare pentru navigare pe internet de pe PC sau Mac-uri, iar compania din spatele sau a lansat recent o noua versiune beta care are integrat un VPN gratuit de care utilizatorii se pot bucura in navigarea zilnica pe internet.

Cu ajutorul acestui VPN gratuit oferit de catre Opera, utilizatorii pot naviga in mod anonim pe internet, beneficiaza de securitate sporita cand folosesc hotspot-uri Wi-Fi necunoscute si pot accesa continut blocat care in mod normal nu ar fi disponibil in tara lor de origine.

In momentul de fata Opera are disponibile VPN-uri din SUA, Canada si Germania, iar utilizatorii pot vizualiza continut blocat in afara acestor tari, inclusiv cel Netflix, iar alte tari urmeaza sa fie adaugate in viitorul nu foarte indepartat pentru cei interesati.

Versiunea beta a Opera care are integrat acest VPN este disponibila pentru descarcare de aici.

Until now, most VPN services and proxy servers have been limited and based on a paid subscription. With a free, unlimited, native VPN that just works out-of-the-box and doesn’t require any subscription, Opera wants to make VPNs available to everyone.