Tesla Model 3 a inregistrat un numar incredibil de precomenzi

Tesla Model 3 a inregistrat aproape 400.000 precomenzi, numarul fiind incredibil de mare daca ne gandim ca vorbim despre o masina care costa minim 35.000 de dolari in SUA, fiecare precomanda facuta la Tesla necesintand o plata de 1000 de dolari pentru a fi inregistrata.

La doar o saptamana dupa prezentarea Tesla Model 3 se inregistrasera 325.000 de precomenzi pentru masina, iar acum cifra a ajuns la aproape 400.000 de precomenzi, ea fiind anuntata de catre Elon Musk, CEO-ul companiei Tesla care reuseste sa schimbe lumea in care traim.

Musk sustine ca inclusiv cei din cadrul Tesla au ramas foarte surprinsi de numarul mare de precomenzi inregistrate, el afirmand acum doua saptamani ca strategia de fabricare a masinilor trebuie regandita pentru a putea satisface toate comenzile inregistrate deja.

Primele unitati de test ale Tesla Model 3 au fost primite la reprezentantele companiei asa cum sunt primite in general produsele Apple in ziua lansarii, cozi lungi formandu-se in multe orase de pe glob pentru vizionarea si testarea noului automobil electric.

Desi primele unitati ale Tesla Model 3 urmeaza sa fie livrate de catre compania americana abia in cursul anului 2017, lumea este extrem de dornica sa intre rapid in posesia masinii si numarul mare de precomenzi confirma faptul ca masinile electrice reprezinta intr-adevar viitorul.

Elon Musk se asteapta ca Tesla Model 3 sa inregistreze cu mult peste 1 milion de precomenzi in perioada imediat urmatoare, el confirmand si ca noi detalii in legatura cu viitorul automobil vor fi dezvaluite in perioada urmatoare.