Tim Cook este foarte cautat, strange o suma impresionanta in scopuri caritabile

Acum cateva saptamani v-am spus ca Tim Cook a decis sa isi doneze o ora din timpul sau pentru a avea cina cu doua persoane dornice sa il cunoasca, dar la fel de dornice sa cheltuie o suma colosala de bani pentru a se afla in prezenta sa pentru aceste discutii.

Licitatia a inceput acum cateva saptamani, iar ieri s-a finalizat si cineva a platit 515.000 de dolari pentru a avea cina cu Tim Cook in sediul Apple din Cupertino, dar si de a participa la una dintre urmatoarele conferinte pe care compania Apple le va organiza.

Suma este enorma daca ne gandim la ceea ce se ofera, dar CEO-ul Apple este extrem de popular si extrem de cautat, iar cei care au fonduri suficiente nu vor simti lipsa a 515.000 de dolari din conturi, suma stransa anul acesta fiind cu mult mai mare decat cea stransa anul trecut, dar mai mica decat recordul de 610.000 de dolari atins in 2013.

Tim Cook va dona banii ONG-ului Robert F. Kennedy care lupta pentru protejarea drepturilor omului, aceeasi organizatie fiind aleasa in fiecare an de catre CEO-ul Apple, el strangand peste 1 milion de dolari pentru ei in ultimii 4 ani de participare la aceste licitatii.

licitatie Tim Cook