HTC Vive permite efectuarea de apeluri telefonice pe iPhone

HTC Vive este una dintre cele mai avansate casti pentru realitate virtuala lansate vreodata pe piata, ea fiind vanduta catre utilizatorii obisnuiti de catre compania HTC inca de luna trecuta, foarte multa lume apreciind produsului desi el nu este chiar atat de ieftin.

Desi acest lucru era greu de crezut acum cateva luni, HTC Vive este capabil sa faca apeluri telefonice prin iPhone sau smartphone-uri Android, doua aplicatii speciale pentru aceste platforme permitand interconectarea dintre casca si terminalele cu functie de telefonie.

Dupa interconectarea prin Bluetooth, utilizatorii pot accepta apeluri telefonice, mesaje text si pot vedea notificari din Calendar direct in casca fara a o mai da jos, astfel ca revenirea la lumea reala nu se va mai face la fel de des pentru foarte multe persoane.

Partea interesanta este ca notificarile pentru apeluri telefonice, texte sau informatii din Calendar nu vor intrerupe jocurile pe care utilizatorii le joaca folosind HTC Vive, deci sesiunile de joc nu trebuie sa fie intrerupte atunci cand utilizatorul primeste un apel, de exemplu.

Aceasta functie suplimentara oferita de catre cei de la HTC este foarte utila deoarece utilizatorii sunt in mod normal nevoiti sa dea jos casca de pe ochi pentru a vedea ce notificari noi au, acum totul fiind vizibil chiar in fata ochilor lor, fara a intrerupe experienta de folosire a HTC Vive.

Cele doua aplicatii ale HTC Vive pentru iOS si Android pot fi descarcate de aici si de aici.

HTC Vive