15.000 de unitati HTC Vive au fost precomandate

HTC Vive este un headset pentru realitate virtuala extrem de popular, sau cel putin asta sugereaza cifrele privind precomenzile inregistrate pentru acest produs, compania HTC anuntand ca 15.000 de unitati au fost comandate de catre persoanele interesate de achizitia sa.

Informatia vine de la un angajat al celor de la HTC, el afirmand ca 15.000 de unitati ale HTC Vive au fost precomandate in doar 10 minute, semn ca lumea este extrem de dornica sa detina un asemenea produs, chiar daca el are un pret de vanzare de 700 de euro in Europa.

Desi HTC Vive este mai scump decat Oculus Rift, dispozitivul este totusi in momentul de fata cel mai popular headset pentru realitate virtuala vandut de catre vreo companie in momentul de fata, iar succesul sau dovedeste ca produsele de acest gen sunt asteptate pe piata.

Separat de headset-ul HTC Vive, utilizatorii care cumpara acest produs trebuie sa aiba si un calculator puternic pentru a putea rula jocuri sau simple simulari pentru realitate virtuala, asa ca investitia ar putea fi mai mare de 700 de euro pentru unii utilizatori care cumpara primele unitati.