OnePlus 3 cu 6 GB RAM apare intr-un prim benchmark

OnePlus este unul dintre cei mai populari producatori de smartphone-uri, iar One Plus 2-ul care a atras atentia multor oameni anul trecut va fi inlocuit anul acesta de OnePlus 3 care se afla deja in proces de dezvoltare si a aparut intr-un prim benchmark.

Inginerii celor de la OnePlus testeaza OnePlus 3 in vederea lansarii pe piata, iar benchmark-ul aparut astazi ne dezvaluie faptul ca smartphone-ul va fi echipat cu un chip Qualcomm Snapdragon 820, 6 GB RAM urmand a fi deasemenea integrati.

Avand numele de cod Rain Rain A3000, OnePlus 3 are un procesor quad-core cu nucleele tactate la 1.59 GHz, deci teoretic ar trebui sa aiba performante comparbile cu toate smartphone-urile Android de top lansate in ultimele saptamani pe piata.

OnePlus este apreciata pentru faptul ca lanseaza smartphone-uri interesante cu specificatii de top si preturi mici, iar OnePlus 3 ar trebui sa coste maxim 350 de dolari, chiar daca se pare ca va avea componente performante care il vor alatura iPhone 6S sau Galaxy S7.

OnePlus 3 specificatii