iOS 9.3.2 beta 3 a fost lansat

iOS 9.3.2 beta 3 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare venind la mai putin de o saptamana distanta de cea anterioara, ea oferindu-le dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS posibilitatea de a incerca noutatile iOS 9.3.2 inainte de lansare.

Acest build al iOS 9.3.2 beta 3 este initial oferit doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, o versiune public beta putand fi lansata in cursul acestei seri, sau abia in cursul zilei de maine.

Daca aveti o versiune anterioara a iOS 9.3.2 beta, atunci puteti instala iOS 9.3.2 beta 3 prin accesarea meniului Actualizare Software, Software Update din Settings > General, Configurari > General, insa daca aveti versiunea public beta, nu puteti instala acest build.

Deocamdata nu se stie ce noutati aduce iOS 9.3.2 beta 3 pentru noi, insa daca vor exista schimbari notabile, le veti gasi pe toate listate in acest articol, asa ca urmariti-l pe parcursul serii pentru a fi la curent cu toate noutatile.

17 COMENTARII

  1. Bună seara tuturor!
    ZAONE, o întrebare te rog ; ai idee de vreo soluție de jail… pentru ultima versiune de iOS?
    Mersi frumos!

  2. Deci, se merita sau nu încercata versiunea asta? Nu am chef de restore si restore backup doar pentru night shift si low power mode activate simultan….stiu ca e beta si ca are “n” probleme…deh, de la 9.0 GM toate au avut , asta nu are cum sa scape…

  3. Si încă ceva …care ar fi diferențele între beta si public beta? Public ți-l da prin enroll…OTA si beta prin cont de Developer? De 99$? Altceva ? Eu nu am găsit? Normal mi se părea ca versiunea beta sa aibă niște portițe ceva sa poți sa faci ceva cu el…da, stiu, vine unul acum si zice ; “daca vrei portițe , i-ați cont de 100$…” Dar eu m-a refer la toți utilizatorii…ca nu doar Developerii dau feedback de exemplu…

  4. Diferente nu cred ca exista. Conturile de dezvoltator costa bani pentru ca poti publica aplicatii in App Store si poti face bani cu ele, nu pentru ca poti testa versiuni beta ale iOS.

  5. Apropo de app in appstore. Crezi ca daca dai 100$ pe cont ajunge aplicația in appstore? Stii prin câte teste si aprobări trece o aplicație ca sa ajungă in appstore? Întotdeauna te întoarce înapoi cu ea, chiar daca ea îndeplinește toate condițiile pentru publicare. Daca nu m-a înșel, era unul pe aici parca, care se vaita ca nu poate trece de aprobarea Apple pentru a publica aplicația .