iOS 9.3.2 beta 3 a fost lansat

iOS 9.3.2 beta 3 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare venind la mai putin de o saptamana distanta de cea anterioara, ea oferindu-le dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS posibilitatea de a incerca noutatile iOS 9.3.2 inainte de lansare.

Acest build al iOS 9.3.2 beta 3 este initial oferit doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, o versiune public beta putand fi lansata in cursul acestei seri, sau abia in cursul zilei de maine.

Daca aveti o versiune anterioara a iOS 9.3.2 beta, atunci puteti instala iOS 9.3.2 beta 3 prin accesarea meniului Actualizare Software, Software Update din Settings > General, Configurari > General, insa daca aveti versiunea public beta, nu puteti instala acest build.

Deocamdata nu se stie ce noutati aduce iOS 9.3.2 beta 3 pentru noi, insa daca vor exista schimbari notabile, le veti gasi pe toate listate in acest articol, asa ca urmariti-l pe parcursul serii pentru a fi la curent cu toate noutatile.