Iata, probabil, primul smartphone complet flexibil (Video)

In China este in desfasurare un targ electronic in care diversi producatori vin sa isi prezinte cele mai noi creatii, iar in clipul video de mai jos puteti vedea un smartphone complet flexibil care are un ecran din grafen si nu este chiar atat de atragator.

Gadget-ul poate fi indoit in jurul incheieturii unei maini si pentru ca ruleaza Android ar putea sa faca aproape orice i-ar trece unui dezvoltator prin cap, controlarea sa fiind totusi mai mult decat anevoioasa avand in vedere forma si marimea.

Da, acest smartphone are un ecran flexibil de dimensiune mare si practic vorbim despre un ecran de grafen in jurul caruia au fost asamblate componente, totul fiind acoperit intr-o carcasa flexibila, functionalitatea fiind similara cu cea a unui smartphone Android normal.

Dupa cum puteti vedea in imagini, reprezentantul producatorului incearca sa sugereze ideea ca terminalul este ideal pentru purtat la mana in utilizarea obisnuita, el putand fi desfacut pentru efectuarea de apeluri telefonice sau folosirea altor aplicatii.

Ca sa fiu sincer, smartphone-ul flexibil pare scos direct dintr-un film SF, insa nu este nici pe departe la fel de atragator precum pare la o prima vedere ideea unui terminal de acest gen, insa totul trebuie sa porneasca de la ceva pentru a evolua.

Cred ca Apple, Samsung sau HTC s-ar putea descurca mai bine cu o idee de acest gen, insa deocamdata suntem foarte departe de a avea smartphone-uri flexibile care sa fie si utile.

Voi ce parere aveti ?