Prima Pagina iOS 9 iOS 9.3.1 vs iOS 9.3.2 beta 3 – comparatia performantelor (Video)

iOS 9.3.1 vs iOS 9.3.2 beta 3 – comparatia performantelor (Video)

iOS 9.3.2 beta 3 a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, noua versiune a sistemului de operare venind fara vreo schimbare importanta care sa fie vizibila sau anuntata de catre compania Apple.

Desi oficial cei de la Apple au anuntat doar rezolvarea unor probleme de functionare in iOS 9.3.2 beta 3, compania americana ar trebui totusi sa imbunatateasca si performantele, iar astazi vedem o comparatue cu iOS 9.3.1 pe iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S.

Dupa cum veti vedea in clipurile video de mai jos, iOS 9.3.2 beta 3 functioneaza putin mai bine decat iOS 9.3.1 in anumite task-uri, iar acest lucru este imbucurator, in special pe terminalele mai vechi care au performante reduse din cauza hardware-ului vechi.

In experienta mea, iOS 9.3.2 beta are probleme mari cu rularea animatiilor, acestea generand senzatia ca terminalul are lag, insa vorbim despre build-uri beta, asa ca ramane de vazut ce vom primi in versiunea finala a sistemului de operare, ea putand fi lansata in curand.

LIKE
Articolul anteriorApple si invierea iPhone (comic)
Urmatorul articolWallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 27.04.2016