iOS 9.3.2 public beta 3 a fost lansat

La doar o zi dupa lansarea iOS 9.3.2 beta 3, compania Apple a lansat iOS 9.3.2 public beta 3 pentru utilizatorii obisnuiti de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, astfel ca acum oricine poate accesa aceasta noua versiune a sistemului de operare in propriile terminale.

iOS 9.3.2 public beta 3 poate fi instalat chiar acum de catre oricine are o versiune anterioara disponibila in propriul terminal, accesarea Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, oferind optiunea de a face imediat actualizare.

V-am spus si ieri ca nu veti gasi noutati in acest build al iOS 9.3.2 public beta 3, asa ca faceti instalarea doar pentru a beneficia de imbunatatirile de performante si eventualele rezolvari ale bugurilor existente in versiunea anterioara, altceva nou nefiind disponibil.

Dimineata v-am aratat si care sunt performantele iOS 9.3.2 beta 3, iar iOS 9.3.2 public beta 3 beneficiaza de exact acelasi lucru pentru ca, in fapt, vorbim despre exact acelasi build, doar ca el este oferit acum utilizatorilor obisnuiti de iDevice-uri si nu doar dezvoltatorilor de aplicatii.

UPDATE: tvOS 9.2.1 beta 3 si OS X 10.11.5 beta 3 au fost deasemenea lansate, dar numai pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platformele OS X si tvOS.