Starbucks Keyboard – tastatura Starbucks pentru iPhone

Starbucks a lansat Starbucks Keyboard, prima tastatura terta pentru iPhone.

Starbucks Keyboard este denumirea primei tastaturi terte Starbucks create special pentru terminalele iPhone ale companiei Apple, ea oferindu-ne o noua experienta de a scrie mesaje prietenilor in diversele aplicatii de comunicare pe care le utilizam zilnic.

Creata special pentru fanii Starbucks, tastatura Starbucks Keyboard are disponibile o varietate de emoji-uri care reprezinta diversele bauturi pe care lantul american le ofera, astfel ca ii puteti sugera foarte rapid oricui sa va insoteasca la o cafea intr-o locatie Starbucks.

Starbucks Keyboard este afisata in intregul sistem de operare avand in vedere ca este o tastatura terta pentru iOS, deci nu exista limitari din vreun punct de vedere in utilizarea tastaturii Starbucks pentru iPhone, asa ca va puteti juca cu ea in orice aplicatie doriti.

Acestea fiind spuse, Starbucks Keyboard este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store intr-un format compatibil cu iPhone sau iPod Touch.

They say emojis are worth 1,000 words, so say it with Starbucks keyboard — the easiest way to show your friends some emoji love via iMessage, Facebook Messenger, WhatsApp, email and more. The iconic cups? Check. Your favorite Frappuccino beverage? Of course. A unicorn #sipface emoji? You know it.

Starbucks Keyboard