Prima Pagina iOS 9 Instaleaza iOS 9.3.2 public beta 3 in iPhone si iPad

Instaleaza iOS 9.3.2 public beta 3 in iPhone si iPad

iOS 9.3.2 public beta 3 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, utilizatorii obisnuiti din lumea intreaga avand acum posibilitatea de a instala noua versiune a sistemului de operare pentru a beneficia de schimbarile foarte mici pe care cei din Cupertino le ofera.

Din pacate nu vorbim despre imbunatatiri majore disponibile pentru noi in iOS 9.3.2 public beta 3, compania Apple evitand in aceasta versiune a sistemului de operare sa ofere altceva decat o usoara imbunatatire a performantelor si rezolvarea unor buguri nu foarte importante.

Instalarea iOS 9.3.2 public beta 3 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, insa daca aveti o versiune public beta vechi nu veti putea face Software Update la aceasta.

Inainte de a incepe instalarea iOS 9.3.2 public beta 3 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

Cum instalezi iOS 9.3.2 public beta 3

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.3.2 public beta 3 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.