WhatsApp Messenger va avea mesagerie vocala

WhatsApp Messenger va avea o functie de mesagerie vocala implementata de catre compania WhatsApp, ea fiind in momentul de fata in proces de dezvoltare, una dintre recentele versiuni beta ale aplicatiei confirmand existenta proiectului pentru implementarea sa.

Deocamdata nu exista foarte multe informatii privind functia de mesagerie vocala a WhatsApp Messenger, insa ea va fi cel mai probabil similara cu cea oferita de catre un operator de telefonie mobila, sau cel putin asa ar trebui sa arate totul cand va fi lansat oficial.

In aceasta idee, atunci cand un utilizator apeleaza un contact, in cazul in care acesta din urma nu poate sa raspunda la apel, un mesaj vocal ar putea fi lasat, acesta aparand sub forma unei notificari in conversatia dintre persoane, el putand fi ascultat atunci cand apelatul are timp.

WhatsApp Messenger implementeaza constant functii noi in aplicatia folosita de aproximativ 1 miliard de oameni de pe planeta, iar o casuta pentru mesagerie vocala ar fi extrem de utila, insa ramane de vazut cat de bine va fi primita functia de catre utilizatori dupa lansarea oficiala.