Apple lansat un nou design pentru website-ul Apple Support

In cursul noptii trecute compania Apple a relansat website-ul Apple Support, oferind un design nou celor care il viziteaza in dorinta de a obtine ajutor pentru diversele probleme pe care le au in folosirea produselor celor din Cupertino.

Avand in vedere ca Apple are foarte multe produse pe piata si exista foarte multe informatii privind garantia sau rezolvarea diverselor probleme, website-ul este impartit in multiple componente care ii ajuta pe clienti sa gaseasca rapid tot ceea ce cauta.

Pagina este desigur dominata de o casuta de cautare prin care utilizatorii pot ajunge rapid la paginile care contin informatii relevante pentru ceea ce au ei nevoie, iar de acolo ajutorul poate fi oferit telefonic sau online de catre angajatii Apple.

Compania Apple promoveaza foarte intens acest website, clientilor fiindu-le recomandata cautarea de informatii in el inainte de a contacta compania americana pentru ajutor, iar in multe cazuri problemele se rezolva mult mai usor cu informatiile oferite de el.

ajutor Apple