iPhone 7 cu buton Home tactil poate fi lansat multumita LG

Saptamana trecuta a aparut un prim zvon care sugereaza faptul ca iPhone 7 cu buton Home tactil urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in toamna acestui an, eliminarea butonului Home contribuind la fabricarea unui iPhone 7 rezistent la apa si praf.

Acest zvon este intarit de noi informatii aparute in cursul acestei zile, acesta spunandu-ne ca LG a reusit sa dezvolte un nou cititor de amprente care este capabil sa cunftioneze sub ecranul unui smartphone, tehnologia fiind testata cu succes de catre coreeni.

Divizia Innotek a celor de la LG a realizat aceasta tehnologie si conform informatiilor, citirea amprentelor s-ar face la fel de bine precum in cazul utilizarii unui cititor de amprente montat intr-un buton standard, deci eliminarea butonului Home al iPhone ar fi in totalitate posibila.

iPhone 7 cu buton tactil posibil multumita LG

Innotek este unul dintre partenerii Apple care furnizeaza ecrane pentru iDevice-uri, iar daca Apple va lansa intr-adevar un iPhone 7 cu buton Home tactil, atunci exista sanse foarte mari sa fi testat noua tehnologie a celor de la LG, sau sa o foloseasca in viitorul sau produs.

The new module is expected to drastically reduce any smartphone malfunctions, as it does not require a specific button for fingerprint recognition. We are in talks with some handset manufacturers to commercialize the new modules within the year.

Cei de la LG au confirmat faptul ca tehnologia este finalizata si ca discuta deja cu anumiti parteneri pentru implementarea in smartphone-uri ce ar urma sa fie lansate pe piata in urmatorul an, deci includerea in iPhone 7 este plauzibila, smartphone-ul urmand a fi lansat pe piata peste mai mult de 4 luni.

Un iPhone 7 cu buton Home tactil, rezistent la apa si praf ar fi foarte interesant pentru utilizatori, mai ales daca va aduce si alte imbunatatiri care sa convinga utilizatorii ca merita sa fata un upgrade, insa ramane de vazut ce va face Apple anul acesta.