iPhone 7 ar putea avea jack audio de 3.5mm

Una dintre cele mai mari dezamagiri legate de iPhone 7 este eliminarea batranului port audio de 3.5 mm, multi utilizatori fiind de parere ca Apple nu ar trebui sa renunte la aceasta tehnologie, desi exista multe alternative care pot reda sunetele la o calitate mult mai buna.

Desi peste 90% dintre zvonurile aparute in legatura cu iPhone 7 ne spun ca smartphone-ul va veni fara un port audio de 3.5mm, in imaginea de mai jos ne este prezentata o componenta care pare a fi pentru un iPhone 7, dar care are port audio de 3.5 mm integrat, el fiind vizibil in partea superioara dreapta a imaginii.

Aceasta componenta este prezentata ca fiind una pentru iPhone 7 si nu pentru iPhone 7 Plus, dar teoretic ambele ar putea avea port audio de 3.5 mm, asta daca Apple s-a razgandit cu privire la aceasta modificare si ar fi decis sa nu renunte la componenta, cel putin nu deocamdata.

Avand in vedere ca imaginea vine de la o sursa a carei credibilitate nu a fost confirmata in trecut, exista posibilitatea ca ea sa fie pentru o componenta care ar putea fi folosita intr-o clona a smartphone-ului Apple, sau intr-un model actual vandut de catre compania Apple.

jack audio iPhone 7

Ca sa fiu complet sincer, imi vine greu sa cred ca Apple ar dorit sa lanseze iPhone 7 fara port audio, dar intr-un moment dat si-a schimbat decizie, singura explicatie putand avea legatura cu probleme de productie sau tehnologice care ar impiedica schimbarea.

iPhone 7 ar trebui sa fie cu aproximativ 1mm mai subtire decat iPhone 6S tocmai din cauza eliminarii acestei componente, insa daca ea va ramane in smartphone, atunci e posibil ca terminalul sa nu fie chiar atat de subtire precum si-ar dori unii utilizatori.

8 COMENTARII

  1. Folosesc Google Chrome pe Android și jur că nu mi s-a închis singur niciodată. Extrem dar absolut extrem de rar se blochează vreo aplicație; poate 1-3 ori pe an. Android este foarte stabil și fluid, însă depinde și de sistemul hardware pe care rulează.

  2. Ei nu… Am iPhone de serviciu, știu foarte bine cu ce se mănâncă 🙂
    Toată lumea se plânge de problemele iOS, și tu lauzi stabilitatea. Este una și asta :))