Prima Pagina iPhone iPhone este cel mai influent gadget al tuturor timpurilor

iPhone este cel mai influent gadget al tuturor timpurilor

iPhone ste cel mai influent gadget al tuturor timpurilor conform prestigioasei publicatii TIME Magazine, ea anuntand in cursul acestei zile un top 50 al celor mai importante gadget-uri care au schimbat in bine lumea in care traim.

iPhone-ul companiei Apple a fost ales pentru nominalizare in aceasta lista deoarece : a schimbat modul in care sunt produse si utilizare smartphone-urile sau modul in care privim noi aceste gadget-uri, a facut aplicatiile populare in intreaga lume si a influentat design-ul smartphone-urilor.

Terminalul iPhone al companiei Apple a fost laudat in ultimii ani pentru modul in care ne-a schimbat perceptia in legatura cu terminalele mobile, geniul lui Steve Jobs stand la baza aparitiei acestui produs, iar el are deja un rol extrem de important in istoria omenirii.

Separat de iPhone, in top 10 cele mai influente gadget-uri ale tuturor timpurilor regasim pe locul al treilea si Macintosh-ul, cei de la TIME considerand ca el a stabilit un standard in ceea ce priveste modul in care oamenii trebuie sa interactioneze cu calculatoarele personale.

What really made the iPhone so remarkable, however, was its software and mobile app store, introduced later. The iPhone popularized the mobile app, forever changing how we communicate, play games, shop, work, and complete many everyday tasks.

Singurul produs Apple mentionat in top 10 este iPod, un gadget care a schimbat industria muzicala pentru totdeauna, el oferindu-le oamenilor posibilitatea de a asculta melodii intr-un mod complet nou, acesta fiind produsul cu care Steve Jobs a initiat cea de-a doua revolutie tehnologica in cadrul Apple.

Printre celelalte produse din top regasim, desigur, tableta iPad lansata in 2010 pentru a revolutiona industria tabletelor, Apple iBook care a adus WiFi-ul lumii intregi in anul 1999, iar daca topul ar fi fost facut peste 3 – 4 ani, cu siguranta am fi regasit si Apple Watch.

 • Alex

  Cel mai influent ??? :))))
  Aia stiu ce inseamna sa fi influent ? Ma doare capu cand vad reportaje de genu :))))
  E ca si cum am nevoie de o favoare si apelez la iphone ca el are pile la primarie sau mai stiu eu unde :))))

 • Mihnea

  Mai degrabă….popular

 • Viorel Predatorul

  Cred că este corectă afirmația, pentru că iPhone a “influențat” enorm industria smartphone.
  Cu toate astea, este o afirmație care se referă la perioada de glorie a iPhone-ului. Din păcate, afirmații de genul ăsta dau valoare “la trecut”. Apple ar trebui să iasă din beție și să lase nostalgia la o parte. Apple trebuie să scoată un iPhone așa cum scoate Samsung cu Note 6. Altfel, iPhone rămâne un device “influent” la trecut, dar banal în prezent.

 • Srb Srb

  Praf

 • ALyyy

  stați liniștiti
  Vine iPhone 7 .. 😉