Povestea incredibila a unei tablete iPad pierduta si regasita

Lansarea Find My iPhone a fost una dintre cele mai bune decizii luate de catre compania Apple, iar acest lucru a fost dovedit de fiecare data cand o persoana a fost salvata de la moarte, sau de fiecare data cand un produs Apple pierdut ori furat a fost gasit si returnat proprietarului.

Astazi vorbim despre povestea unei tablete iPad care a fost pierduta intr-un aeroport din Florida si care a fost recuperata de catre proprietar cu ajutorul sistemului Find My iPhone al companiei Apple, intamplarile demonstrand adevarata utilitate a unui asemenea sistem.

Shelby Bonnie este numele proprietarului tabletei iPad pierdute, ea fiind uitata pe un scaun al unei sali de asteptare dintr-un aeroport, barbatul descoperindu-i lipsa abia in avion si reusind sa o localizeze la cateva mii de kilometri distanta, dar tot in SUA.

ipad pierduta

Trimitand un mesaj pe ecranul tabletei pentru a fi sunat in vederea recuperarii, barbatul nu a primit vreun raspuns, insa urmarind Find My iPhone, el a reusind sa descopere ca a doua zi tableta se afla din nou in aeroportul in care a fost pierduta.

ipad pierduta 1

Localizand tableta la o distanta de cativa metri de el, barbatul a incercat sa o gaseasca si pana a realizat ca ea s-ar afla intr-un bagaj ce era plimbat prin aeroport, acesta fusese deja urcat intr-un avion si a plecat intr-o alta parte a SUA.

ipad pierduta 2

Monitorizandu-i locatia, barbatul a decis sa nu mai afiseze un mesaj cu numarul sau pe tableta, ci sa comande baloane si sa le trimita la adresa la care se afla tableta sa, un mesaj atasat de ele cerandu-i persoanei care o avea sa o returneze.

ipad pierduta 3

La doar o zi dupa trimiterea baloanelor, tableta a fost returnata la aeroportul in care a fost pierduta, o batrana lasand-o la angajatii aeroportului, acolo barbatul fiind reunit cu ea, totul fara a chema politia in vreun moment pentru a o recupera.

ipad pierduta 4

ipad pierduta 5

1 COMENTARIU

  1. Ce însemna sa ai pornite locația si Find my iphone/iPad. @zaone unde găsesc un i6s 64gb silver (ieftin site serios undeva pe la 3400 RON sau sub si când in ce perioada ….cât mai repede eventual la sf lunii)