3D Touch sta in centrul unui nou proces intentat Apple

La inceputul acestui an o companie numita Immersion Corporation a intentat un proces impotriva Apple acuzand-o de faptul ca a incalcat unele brevete de inventie in momentul in care a implementat 3D Touch in iPhone 6S si Apple Watch.

Astazi aceasta companie a intentat un al doilea proces in care acuza Apple de acelasi lucru, doar ca produsele la care se face referire sunt MacBook si MacBook Pro, iar separat de Apple este mentionat si operatorul de telefonie mobila AT&T.

Mai multe decat atat, Immersion Corporation sustine ca iPhone 6S incalca si alte trei brevete de inventie proprii, deci Apple are acum mai multe batai de cap din cauza tehnologiei folosite pentru a oferi 3D Touch catorva zeci de milioane de utilizatori din lumea intreaga.

Acum daca va intrebati de ce este chemat un operator de telefonie mobila in instanta din cauza Apple, totul are legatura cu faptul ca AT&T vinde smartphone-urile celor din Cuperitno, insa in baza acestei ganditi si restul partenerilor Apple din SUA ar trebui chemati in judecata.

Cei de la Immersion Corporation au cerut si interzicerea vanzarii de produse Apple in SUA, compania dorind sa primeasca si despgubiri de la cei din Cupertino pentru aceasta incalcare a brevetelor de inventie, insa ramane de vazut daca doleantele lor vor fi indeplinite.