Creatorii Siri au lansat Viv (Video)

Acum cateva saptamani v-am spus ca de la creatorii Siri vom avea un nou asistent personal numit Viv, el avand o serie de functii pe care asistentul celor de la Apple trebuia sa le aiba implementate inainte ca cei din Cupertino sa le scoata.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza Viv si observati ca asistentul are integrate o multitudine de functii pe care le ofera unele aplicatii ale App Store, aici stand practic noutatea adusa de catre el pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Creatorii Viv sustin ca sistemul de inteligenta artificiala este capabil sa invete singur de la utilizatori, dar si de la internet, deci nu vorbim despre un software controlat in totalitate de catre inginerii companiei creatoare, asa cum se intampla in cazul Siri.

Viv pare sa fie superior Siri sau Google Now, cel putin din ceea ce vedem in clipul video de mai jos, insa in iOS el este limitat de faptul ca va trebui sa functioneze dintr-o aplicatie, deci nu va controla functii de sistem, ci doar functii terte.

Viv is an artificial intelligence platform that enables developers to distribute their products through an intelligent, conversational interface. It’s the simplest way for the world to interact with devices, services and things everywhere. Viv is taught by the world, knows more than it is taught, and learns every day.