Interfata iTunes este regandita intr-un nou concept

In cursul weekend-ului trecut au aparut primele imagini cu schimbarile pregatite de catre compania Apple pentru iTunes 12.4 ce urmeaza sa fie lansat in perioada urmatoare, iar ele sunt minore in comparatie cu ceea ce au cerut utilizatorii de-a lungul anilor.

Chiar si asa, compania Apple recunoaste faptul ca iTunes nu este perfect si are nevoie de imbunatatiri, insa cineva s-a gandit sa faca un concept care prezinta o serie de schimbari mult mai interesante care ar putea fi aplicate pentru programul celor de la Apple.

Dupa cum puteti vedea si din imagini, accentul este pus pe copertile mari de albume care sun tafisate cam peste tot, butoanele de control fiind mici si plasate in diverse zone ale interfetei de utilizator, schimbarea fiind una substantiala fata de ceea ce ofera Apple.

Voi ce parere aveti despre acest concept ?

iTunes concept Mac

iTunes concept Mac 1

iTunes concept Mac 2

iTunes concept Mac 3

iTunes concept Mac 4

Articolul precedentMicrosoft vs Apple – care are cel mai mare profit ?
Articolul următorThank You Speech – o noua reclama pentru iPhone 6S
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.