Cum protejezi cu Touch ID conversatiile din iPhone

Protejarea conversatiilor din aplicatia Mesaje a iPhone cu Touch ID este o functie ceruta de catre foarte multe persoane, insa compania Apple nu a implementat deocamdata o asemenea functionalitate, dar un tweak numit Message Groups ne ofera aceasta optiune chiar acum.

Message Groups a fost gandita in principal pentru a ne permite sa organizam conversatiile din aplicatia Mesaje in anumite grupuri in baza intereselor noastre, un meniu special implementat de tweak in aplicatie oferind aceasta posibilitate pentru utilizatorii de iDevice-uri.

Separat de aceasta functionalitate, Message Groups ofera posibilitatea de a proteja de a proteja conversatiile din grupuri cu o parola sau Touch ID, astfel ca daca alta persoana va foloseste terminalul, ea nu va putea citi conversatiile voastre fara ca voi sa ii oferiti acces.

Message Groups is developed to organize conversations in Messages app. It provides an ability to divide your conversations into categories just like your wish. The possibilities are endless. Also Message Groups has an ability to set ‘Password’ protection (requires TouchID) to newly creating groups. This provides excellent flexibility to you protecting certain conversations being visible to others.

Message Groups este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

Message Groups