Iata cum o tableta iPad a usurat viata unui barbat bolnav de cancer

Saptamana trecuta un tanar american i-a trimis lui Tim Cook un email in care ii povestea despre bunicul sau care in lupta cu cancerul a intrat pentru prima oara in ecosistemul companiei Apple multumita unei tablete iPad pe care a primit-o cadou de Craciun.

Cadoul a venit de la nepoti, iar barbatul a invatat rapid cum sa foloseasca sistemul de operare iOS, cum sa instaleze aplicatii din App Store, iar in curand a renuntat chiar si la vechiul telefon pentru un iPhone 6 deoarece era deja obisnuit cu modul de utilizare.

Mai mult decat atat, el a invatat rapid cum sa faca si apeluri FaceTime, iar toata aceasta aventura in domeniul tehnologiei l-a ajutat sa treaca mai usor peste operatia necesara pentru a-i inlatura cancerul din apropierea unui organ, viata sa devenind mult mai usoara.

Primind scrisoarea de la nepotul barbatului, Tim Cook pare sa o fi citit si i-a raspuns acestuia spunandu-i ca se bucura de faptul ca Apple este parte din viata unui barbat intr-un moment atat de dificil, raspunsul nefiind unul standard pentru Cook.

Lasand la o parte faptul ca vorbim despre produse Apple, povestea pune in evidenta faptul ca in momente dificile din viata, unii oameni pot uita de problemele prin care trec daca sunt implicati intr-o aventura de a descoperi ceva nou care sa le ocupe timpul.

cook email