iPhone 7S – Touch ID si camera integrate in ecranul care cuprinde panoul frontal

iPhone 7S se anunta a fi smartphone-ul viselor multor fani ai companiei Apple, iar asta am aflat dintr-o varietate de surse care au anuntat ca Apple pregateste schimbari majore, inclusiv lansarea primului iPhone cu ecran OLED, lucru de neimaginat acum cativa ani.

Astazi aflam o serie de informatii noi, ele venind de la un jurnalist foarte apropiat multora dintre oamenii care conduc Apple, John Gruber, el reusind sa afle cateva schimbari pe care le-am vazut pana acum doar in concepte, dar care vor deveni realitate incepand cu lansarea iPhone 7S.

Pentru inceput, iPhone 7S va avea un ecran care acopera intregul panou frontal, de la o margine la alta,insa deocamdata nu se stie daca vorbim despre o crestere a inaltimii si latimii iPhone-ului, sau despre o reducere a inaltimii dispozitivului pentru noul ecran.

iPhone 7S transforma conceptele in realitate

iPhone 7S ecran frontal

Avand in vedere ca iPhone 7S va avea un ecran care ii acopera intreaga parte frontala, compania Apple ar fi pregatit inclusiv tehnologii care ar permite integrarea in ecran a Touch ID, a camerei frontale, a difuzorului pentru apeluri, dar si a senzorilor pe care ii au integrati terminalele.

And there have been some rumors, I guess, but what I’m saying is that I’ve heard this independently and it is completely getting rid of the chin and forehead of the phone. The entire face will be the display. And the Touch ID sensor will be somehow embedded in the display. The front-facing camera will somehow be embedded in the display. The speaker, everything. All the sensors will somehow be behind the display.

Pana acum au aparut zvonuri care sugerau faptul ca Apple ar putea folosi ecrane OLED de 5.8 inch pentru iPhone 7S Plus, insa utilizarea lor ar presupune si o crestere a latimii terminalului, lucru destul de greu de crezut in momentul de fata, dar orice este posibil.

Ca sa fiu complet sincer, inca imi vine greu sa cred ca aceste informatii ar putea fi adevarate, insa ele vin dintr-o sursa cu credibilitate foarte mare, asa ca exista sanse extrem de mari ca prototipuri ale unor asemenea terminale iPhone sa fie testate, insa daca vor fi lansate sau nu, ramane de vazut.

Voi ce parere aveti despre faptul ca Apple ia in sfarsit in serios conceptele pentru terminale iPhone ?