Ai un iPod vechi ? Ai putea lua o mica avere pe el!

Daca ai un iPod vechi si te gandesti sa il vinzi, ei bine s-ar putea sa castigi o mica avere din aceasta decizie deoarece unele modele ale acestei serii de produse Apple se vand extrem de bine prin intermediul website-urilor de licitatii online din SUA.

Fie ca va vine sa credeti sau nu, americanii sunt dispusi sa plateasca intre 1000 de dolari si 90.000 de dolari pentru diverse modele ale iPod listate in cadrul website-urilor de licitatii, cifrele fiind incredibile daca ne gandim ca vorbim despre un produs care nu mai este fabricat de catre Apple.

In momentul de fata exista licitatii active pentru modele standard ale iPod care au ajuns la 1000 de dolari, modelele speciale U2 ajungand pana la 7000 de dolari, asta in timp ce alte modele atrag si 20.000 de dolari de la oamenii dornici sa intre in posesia lor cat mai rapid.

Aceste sume sunt totusi infime in comparatie cu cei 90.000 de dolari platiti de catre cineva pentru un model special U2 in luna noiembrie a anului trecut, acea persoana putandu-si cumpara o varietate de alte produse electronice, sau chiar o Tesla, cu acesti bani.

Terapeak, a company which tracks pricing of collectibles on eBay, released a study on the pricing of Apple products following the iPod’s discontinuation. It found that classic iPods in their original packaging were priced at collectibles levels – one U2 special edition, Terapeak noted, sold in November for $90,000 – and that ever since Apple discontinued the item the price of even late-model iPods had risen considerably.

Daca aveti totusi multiple iPod-uri din aceeasi colectie, dar cu variatii in spatiul de stocare, atunci puteti obtine pana la 50.000 de dolari de la americanii dornici sa le cumpere, insa conditia principala este ca iPod-urile sa fie sigilate, altfel suma scade exponential.

iPod licitatie