Samsung Galaxy Note 6 va fi lansat in august

Samsung Galaxy Note 6 este viitorul flagship pe care compania Samsung se pregateste sa il aduca pe piata, iar conform unor informatii aparute in cursul noptii trecute, coreenii planuiesc sa lanseze smartphone-uri la jumatatea lunii august, cel putin in SUA.

Zvonuri anterioare sugerau faptul ca Samsung Galaxy Note 6 urmeaza sa fie lansat in luna iulie pe diverse piete de pe glob, insa acum auzim ca de fapt lansarea urmeaza sa aiba loc mai tarziu, dar asta numai pe continentul american.

Samsung si alti producatori de terminale Android au obiceiul de a intarzia lansarea in SUA a unor smartphone-uri, asa ca nu este exclus ca Samsung Galaxy Note 6 sa fie lansat in anumite piete in iulie si in altele in august, dar ramane de vazut ce va dori Samsung sa faca.

In anii trecuti Samsung prezenta terminalele din seria Note in cadrul IFA Berlin, care are loc la inceputul lunii septembrie, ele ajungand pe piata una sau doua saptamani mai tarziu, dar concurenta facuta de iPhone-urile lansate in aceeasi perioada a convins coreenii sa isi regandeasca strategia.

Acestea fiind spuse, daca asteptati Samsung Galaxy Note 6, ei bine in iulie, sau cel tarziu august, produsul va fi disponibil pentru achizitie de la cei de la Samsung.

https://twitter.com/evleaks/status/730492940955561984