WhatsApp Web poate trimite documente prin WhatsApp Messenger

WhatsApp Web este platforma online creata de catre WhatsApp pentru a le permite utilizatorilor din lumea intreaga sa poarte conversatii prin WhatsApp Messenger direct de pe un PC sau o tableta, iar incepand de astazi ea are o noua functie disponibila pentru utilizatori.

Mai exact, WhatsApp Web este acum capabila sa permita trimiterea de documente intre un calculator si un terminal mobil care are aplicatia WhatsApp Messenger instalata, transferul fiind imposibil pana in prezent, insa iata ca problema a fost rezolvata de catre WhatsApp.

Acum utilizatorii din lumea intreaga pot partaja orice fel de documente pe care iOS este capabil sa le afiseze in mod nativ, ele putand fi deschise direct in aplicatia WhatsApp Messenger, sau chiar in alte aplicatii terte capabile sa deschida documentele respective.

Saptamana aceasta WhatsApp a lansat si primele aplicatii WhatsApp Messenger pentru Windows si OS X, astfel ca daca nu sunteti multumiti de modul in care functioneaza WhatsApp Web, aveti alternativa de a folosi aplicatii pentru calculatoarele voastre.

WhatsApp Web documente