Prima Pagina Apple Apple va lansa un update pentru iTunes rezolvand problema stergerii melodiilor din...

Apple va lansa un update pentru iTunes rezolvand problema stergerii melodiilor din calculatoare

Saptamana trecuta v-am spus ca unii utilizatori se plang din cauza faptului ca iTunes le-a sters muzica din calculatoare fara sa le ceara voie, problema avand parte de atentia presei din lumea intreaga, asa ca Apple a fost nevoita intr-un final sa o investigheze serios.

Fara a descoperi deocamdata problema, compania Apple a declarat ca este constienta de faptul ca unii utilizatori au probleme cu iTunes si ca va lansa o actualizare pentru iTunes care are menirea de a o rezolva, update-ul urmand a fi disponibil pentru noi saptamana viitoare.

Problema este ca Apple nu a reusit sa reproduca acest bug, asa ca exista posibilitatea ca actualizarea care va fi lansata saptamana viitoare sa nu rezolve absolut nimic, iar utilizatorii sa piarda in continuare muzica desi folosesc cea mai recenta versiune a programului iTunes.

Era greu de crezut ca Apple ar putea recunoaste ca iTunes are o problema si sterge muzica utilizatorilor, asa ca nimeni nu trebuia sa se astepte la asa ceva, insa este este imbucurator sa vedem ca aceasta problema este in atentia Apple pentru rezolvare.

In an extremely small number of cases users have reported that music files saved on their computer were removed without their permission. We’re taking these reports seriously as we know how important music is to our customers and our teams are focused on identifying the cause. We have not been able to reproduce this issue, however, we’re releasing an update to iTunes early next week which includes additional safeguards. If a user experiences this issue they should contact AppleCare.

Avand in vedere ca Apple a anuntat deja lansarea unei actualizari pentru iTunes in cursul saptamanii viitoare, exista o sansa foarte mare ca iTunes 12.4 sa apara atunci si sa aduca mult mai multe noutati pentru utilizatori, dupa cum v-am spus saptamana trecuta.

 • Cristi

  Iphone 6s plus ios 9.3.1 sa rezolve problema si la game center ,cand deschid aplicatia ramane imaginea alba…si nu merg unele aplicatii

 • NicKel

  nu am avut niciodata probleme cu Game Center pe acelasi device / iOS

 • atb19

  Eu nu înțeleg altceva…cum șterge iTunes melodiile din calculator…. Mie nu mi sa întâmplat…. Dacă unu da feedback la Apple ca un 6s ia spart capul? Ce o sa facă? O sa scoată o casca de protecție? ITunes nu șterge nimic pana nu îți dai acordul….

 • Cand incep sa se planga suficient de multi oameni, inclusiv jurnalisti, incepi sa realizezi ca e o problema.

 • atb19

  Da, asa e, dar cum am mai zis te întreaba dacă vrei doar sa le muți in Cos sau sa le șteargă si din folderul iTunes media… Dar de acolo , e doar de acolo, nu si din pc, de exemplu partiția D, cum folosesc mulți. Nu cred ca cinev își tine toată muzica in folderul iTunes, respectiv partiția Windows, adică C , de regula

 • Pingback: iOS 9.3.2 ar putea fi lansat saptamana viitoare | iDevice.ro - Totul despre iPhone, iPad si lumea Apple()

 • RaduD

  Si cu muzica deja pierduta, cum ramane…?