iOS 9.3.2 ar putea fi lansat saptamana viitoare

iOS 9.3.2 este viitoarea versiune a sistemului de operare iOS pe care compania Apple o are in momentul de fata in proces de dezvoltare, iar in baza unor informatii aparute in cursul noptii trecute, exista posibilitatea ca actualizarea sa fie lansata saptamana viitoare.

Cei de la Apple au anuntat aseara ca saptamana viitoare vor lansa o actualizare pentru iTunes care are menirea de a rezolva o problema ce genereaza stergerea de muzica din calculatoarele utilizatorilor, iar lansarea ar putea fi legata si de aparitia iOS 9.3.2.

UPDATE: iOS 9.3.2 a fost lansat deja.

In general compania Apple lanseaza actualizarile pentru iTunes impreuna cu actualizari pentru iOS sau OS X, iar iOS 9.3.2 are sanse mari sa-si faca aparitia saptamana viitoare deoarece se afla in proces de testare beta de aproape 2 luni, perioada standard pentru testarea publica a acestor actualizari minore.

Apple nu a anuntat iOS 9.3.2 ca un update major pentru utilizatori si nici nu au fost descoperite schimbari majore in aceasta versiune a sistemului de operare, insa aparitia sa este asteptata de foarte multa lume in momentul de fata si ea se scurteaza pe zi ce trece.

Desigur ca Apple nu a anuntat si o zi in care va fi disponibila noua versiune a iTunes, asa ca nu stim sigur nici cand ar putea fi lansat iOS 9.3.2, insa daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca el nu va aparea mai tarziu de miercuri, asa ca nu vom avea mult de asteptat.

Acestea fiind spuse, asteptam iOS 9.3.2 saptamana viitoare.