Prima Pagina Samsung Samsung Charm – cum se inspira Samsung de la Apple in promovarea...

Samsung Charm – cum se inspira Samsung de la Apple in promovarea wearable-urilor

7

Samsung Charm este o bratara pe care Samsung a lansat-o cu ceva timp in urma, ea fiind promovata ca un wearable potrivit pentru sesiuni de fitness, asta multumita senzorilor pe care coreenii i-au implementat si care fac monitorizare biometrica folosind o aplicatie pentru smartphone.

Separat de monitorizarea biometrica, Samsung Charm este capabila sa alerteze utilizatorii atunci cand primesc un mesaj sau un apel telefonic, ideea din spatele produsului fiind de a elimina necesitatea verificarii telefoanelor mobile in viata de zi cu zi.

Samsung Charm a fost initial lansata in cateva tari, insa Samsung extinde acum disponibilitatea si pune accent pe faptul ca acest wearable este de fapt un accesoriu vestimentar care poate fi combinat cu imbracamintea sau cu alte bijuterii purtate de catre utilizatori.

Apple a pornit pe aceeasi cale in 2015 cu Apple Watch, punand extrem de mare accent pe faptul ca smartwatch-ul sau este un accesoriu vestimentar si poate fi combinat cu orice fel de haine, cei de la Samsung invatand ceva si de aici, acum promovandu-si wearable-urile in baza unei idei facuta populara de Apple.

Wear it alone for a sophisticated look, or layer it with other trendy bracelets to complete an outfit that’s uniquely you. …piece of jewelry than an electronic device.

Samsung Charm 1