Superfly este cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Superfly – Live Video with friends este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone, iPad si iPod Touch aleasa de catre compania Apple, iar dupa cum ii spune numele, ea ne ofera posibilitatea de a face transmisiuni video in direct cu proprii prieteni.

Ideea de a face transmisiuni video live a devenit tot mai populara in ultimul an, iar aplicatia Superfly profita de acest interes pentru a oferi o experienta diferita de a face sesiuni video in direct, ea permitand introducerea unei varietati de animatii peste feedl-ul live al utilizatorilor.

Live in the moment! Watch live videos from your friends. Show your friends what you think by tapping to send stars or add fun animations and video reactions to their video, all while it is live! Now you can live stream with just your group of friends, it is never public. Never miss out on what your friends are doing and if you miss the live video, you can watch a live replay!

Transmisiunile in direct facute de catre aplicatia Superfly sunt private si pot fi vazute doar de catre persoanele pe care le alegem noi, astfel ca nimeni nu va putea vedea cum ne distram cu prietenii intr-o aplicatie care s-a dovedit a fi extrem de populara.

Aplicatia Superfly este capabila sa faca transmisiunile live in format HD si ofera posibilitatea de a efectua inregistrari care sunt transmise ulterior prietenilor nostri, deci vorbim despre o aplicatie foarte complexa si extrem de interesanta.

Superfly este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

Superfly cea mai buna aplicatie