Trei modele ale iPhone 7 au intrat in productie

Trei modele ale iPhone 7 ar fi intrat in productie de test la unii dintre partenerii companiei Apple, ele urmand a fi folosite de catre angajatii americanilor si cei ai partenerilor sai inainte ca produsele sa ajunga pe piata la utilizatorii din lumea intreaga.

Conform sursei acestei informatii, iPhone 7, iPhone 7 Plus si iPhone 7 Pro ar fi in proces de productie de test in momentul de fata, iar fabricarea unui numar atat de mare de terminale este neobisnuita pentru compania Apple si planurile sale privind lansarea de iPhone-uri.

Pegatron si Foxconn sunt partenerii Apple care ar fi inceput productia iPhone 7, iPhone 7 Plus si iPhone 7 Pro in momentul de fata, iar daca toate testele vor decurge fara probleme, atunci toate cele trei dispozitive ar putea ajunge in magazine pentru consumatorii globali.

iPhone 7, iPhone 7 Plus si iPhone 7 Pro

In baza zvonurilor aparute pana acum, compania Apple intentioneaza sa diferentieze cele trei modele ale iPhone 7 cu unele componente menite sa ofere functii pe care alte iPhone-uri nu le-au avut pana in prezent, dar pana acum s-a crezut ca vom avea doar doua versiuni si nu 3.

Daca acest zvon se va dovedi a fi adevarat, atunci iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi versiunile principale ale noului model al iPhone, in timp ce iPhone 7 Pro ar trebui sa includa noua camera duala, pretul acestui din urma dispozitiv urmand a fi deasemenea mai mare decat cel al celorlalte modele.

Pana in prezent au aparut zvonuri care indicau faptul ca Apple ar putea lansa iPhone 7, iPhone 7 Plus si iPhone 7 Pro pe piata, insa aceasta este prima oara cand aflam ca ele ar fi intrat efectiv in productie la un partener al companiei Apple, informatia fiind foarte importanta.

Ca sa fiu complet sincer, cred ca Apple va avea probleme destul de mari cu extinderea liniei sale de smartphone-uri prin lansarea iPhone 7, iPhone 7 Plus si iPhone 7 Pro, insa ramane de vazut ce vom primi in toamna.

Voi ce parere aveti ?