Spaces – noua aplicatie Google pentru iPhone

Spaces este o aplicatie lansata in cursul acestei seri de catre compania Google pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, ea fiind gandita pentru a le permite utilizatorilor sa partajeze mai usor si sigur informatii unii cu altii intr-o interfata intuitiva.

Conform descrierii facute de catre compania Google, aplicatia Spaces are la baza crearea de grupuri de discutii in care pot fi invitati diversi utilizatori, acolo putand fi partajate tot felul de informatii disponibile in cadrul Google Search sau YouTube.

Aplicatia are si un browser integrat, iar cu ajutorul unui buton de trimitere rapida permite partajarea de informatii mult mai repede decat in mod normal, link-urile fiind automat copiate in timpul accesari pentru a putea fi mai usor partajate in cadrul grupurilor de discutii.

Pentru a face redescoperirea de continut mai usoara, aplicatia Spaces are integrat si un motor intern de cautare, astfel ca utilizatorii pot redescoperi rapid orice fel de continut pe care l-au partajat anterior, deci nu vor mai trebui sa il caute par prin internet.

Aplicatia Spaces este prezentata inainte de Google I/O si va fi demonstrata in detaliu acolo, lansarea sa in App Store urmand a avea loc in cursul zilelor urmatoare dupa ce Google o va prezenta in detaliu tuturor celor care urmaresc cu atentie Google I/O.

Google Spaces

Google Spaces 1

Google Spaces 2