Prima Pagina iPhone 7S Adevaratul motiv pentru care iPhone 7S va merita cumparat

Adevaratul motiv pentru care iPhone 7S va merita cumparat

iPhone implineste 10 ani, iar iPhone 7S va fi vedeta petrecerii.

19

Anul 2016 ar putea fi dezamagitor pentru foarte multi fani ai companiei Apple, iar asta deoarece iPhone 7 nu va aduce noutatile pe care foarte multe persoane le asteapta, compania Apple preferand sa le tina pentru urmatoarea iteratie a celei mai populare linii de smartphone-uri de pe planeta.

Mai exact, iPhone 7 va arata ca iPhone 6S in cea mai mare parte, va avea aceleasi dimensiuni ca predecesorul sau, insa va aduce schimbari interne, lucru care nu putea fi evitat decat daca Apple nu dorea sa mai vanda prea multe smartphone-uri in urmatorul an.

iPhone 7 va fi o actualizare demna de un terminal din seria S, iar asta pentru ca nu va aduce noutati pentru design, ci doar componente interne si functii in iOS 10 care ar trebui sa convinga multa lume sa faca o achizitie, dar care probabil vor indeparta unele persoane de Apple.

Desi multa lume nu intelege de ce Apple ar putea decide sa nu ofere noutati pentru design-ul iPhone 7, in spatele acestei decizii ar putea fi o miscare extrem de logica pentru cei din Cupertino, una pe care restul lumii o va intelege in final, chiar daca va renunta sa cumpere acest terminal.

10 ani de iPhone

iPhone 2G 9 ani

Fie ca va vine sa credeti, sau nu, in 2017 se vor implini 10 ani din momentul in care primul iPhone a fost lansat de catre compania Apple, 10 ani care au transformat compania americana intr-un gigant al industriei din SUA, cu o rezerva monetara de peste 200 de miliarde de dolari.

iPhone a schimbat nu doar istoria Apple, ci si istoria lumii, el a fost catalizatorul pentru lansarea unor noi produse de care lumea nici nu stia ca are nevoie, iar anul viitor se vor implini 10 ani de la lansarea celui mai important produs care a fost lansat de catre compania Apple.

Separat de inaugurarea unui nou sediu pentru Apple, cei din Cupertino pregatesc cu siguranta si alte moduri in care sa sarbatoreasca acest eveniment major din istoria companiei, iar aici intra in discutie terminalul iPhone 7S.

iPhone 7S

iPhone 7S ecran frontal

La implinirea a 10 ani de la lansarea primului iPhone, compania Apple va trebui sa lanseze un iPhone 7S cu adevarat impresionant, unul demn de o ocazie atat de speciala, unul care va fi dorit de foarte multa lume si nu doar in baza functiilor sale.

Un zvon aparut saptamana aceasta sugereaza faptul ca iPhone 7S va avea ecran cu Touch ID integrat si va aduce foarte multe schimbari pe care pana in momentul de fata le-am vazut doar in diverse concepte aparute pe internet de la diversi graficieni.

Daca la o prima vedere aceste schimbari par putin probabile, uitandu-ne serios la faptul ca iPhone 7S va fi lansat la aniversarea a 10 dani de la aparitia primului produs din serie, este clar ca el va veni cu schimbari mari, unele dintre ele fiind scoase din iPhone 7.

Daca Apple ar fi implementat aceste schimbari in iPhone 7, atunci in 2017 ar fi lansat un iPhone 7S cu schimbari interne minore si un asemenea lucru nu este de conceput pentru o aniversare de 10 ani a celui  mai profitabil produs lansat vreodata de catre companie.

Practic iPhone 7 va fi o dezamagire pentru ca iPhone 7S sa poata straluci anul viitor, teoria fiind una perfect plauzibila si logica pentru o companie care pune accent foarte mare pe detalii si pe modul in care utilizatorii sai ii privest produsele.

Editie aniversara

Inainte sa inchei, nu ar fi exclus sa vedem si o versiune aniversara a iPhone lansata anul viitor, adica un terminal special vandut in serie limitata de catre Apple pentru a marca acest eveniment, iar Jony Ive cu siguranta ar putea avea cateva idei interesante pentru el.

Acestea fiind spuse, daca nu veti fi convinsi ca iPhone 7 merita banii vostri anul acesta, puteti fi siguri ca iPhone 7S va merita cumparat.