Prima Pagina iPhone Cum programezi trimiterea de SMS sau mesaje de pe iPhone

Cum programezi trimiterea de SMS sau mesaje de pe iPhone

0

Programarea trimiterii de SMS sau mesaje folosind iPhone este una dintre functiile pe care foarte multa lume o cere de la compania Apple, iar in lipsa disponibilitatii sale a fost lansat un tweak numit Kairos care implementeaza aceasta optiune pentru terminalele cu jailbreak.

Conform dezvoltatorului sau, tweak-ul Kairos permite programarea trimiterii de mesaje sau SMS la orice ore dorim si fara a fi nevoiti sa confirmam trimiterea in momentul in care ea ar trebui sa aiba loc, setarile fiind salvate chiar si in caz de inchidere sau repornire a terminalului.

Mai mult decat atat, Kairos are optiunea de a dezactiva automat Airplane Mode, Modul Avion, pentru a trimite mesajul sau SMS-ul care era programat, astfel ca nimic nu va intrerupe livrarea continutului pe care dorim sa il trimitem unei persoane.

Kairos is a simple straightforward method of scheduling messages to be sent at a later more convenient time. Scheduled messages will not be interrupted by reboots or resprings. Be secure knowing the message will get sent unless you manually delete it from the scheduled messages view. Kairos has the ability to turn off airplane mode long enough to send your scheduled message and enable it back to it’s original state you put it in. View scheduled messages inside of the messages app.

Kairos este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss la Cydia urmand acest link.

Kairos

Articolul anteriorSpaces – noua aplicatie Google pentru iPhone
Urmatorul articoliOS 9.3.2 blocheaza iPad Pro cu eroarea 56
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.