Prima Pagina aplicatii Apple actualizeaza Garageband cu multe noutati

Apple actualizeaza Garageband cu multe noutati

0

Aplicatia Garageband a fost lansata de catre compania Apple pentru a le oferi utilizatorilor de iPhone, iPad, iPod Touch si Mac-uri posibilitatea de a avea in propriile terminale un adevarat studio de creare de muzica, aplicatia avand o varietate de instrumente muzicale incluse.

In cursul noptii trecute aplicatia Garageband a fost actualizata de catre compania Apple, noua versiune : permitand navigarea rapida prin listele lungi de Apple Loop-uri, avand multi-touch implementat pentru selectarea mai multor regiuni de pe ecran, permitand trimiterea de fisiere audio prin AirDrop, permitand partajarea de melodii necomprimate prin email si multe altele.

Separat, compania Apple a implementat in aceasta versiune a Garageband si 300 de Apple Loop-uri cu muzica din China, includerea acestora fiind facuta special pentru a atrage mai multi chinezi spre platforma celor din Cupertino.

  • Quickly navigate long lists of Apple Loops using a new alphabetical sidebar
  • Use Multi-Touch to select multiple regions simultaneously in the Tracks area
  • Send songs as an audio file using AirDrop
  • Share GarageBand songs via Mail as uncompressed audio
  • Apply your own custom images to songs shared to YouTube and Facebook
  • Support for Shared iPad in iOS 9.3

Aplicatia Garageband este disponibila pentru descarcare intr-o versiune pentru iOS in aceasta pagina si una pentru OS X in aceasta pagina.